Arnikki ja Rosmariini ne yhteen soppii


Täytyy myöntää, että olen hurahtanut Weledan ihaniin simppeleihin mutta täysin toimiviin pulloihin ja tuotteisiin. Todella nautin, kun voin laittaa samanlaiset pullot malliltaan keskenään kylppärin hyllylle. Siellä ne ovat valmiina käyttöön sievästi rivissä. 

Vitalisoiva hiusvesi (Revitalizing Hair Tonic) Weledalta on tehokas apu päänahan kuivuuteen, rasvaisuuteen, hilseeseen, hiusten ohentumiseen, hiuspohjan kutinaan ja ärsytykseen. Se myös tuo raikkaan tunteen hiuspohjaan ja saa hiukset tuntumaan tuuheilta jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tämän ansiosta kuivashampoota ja hiuspuuteria voi käyttää vähemmän ja antaa hiusten ja hiuspohjan nauttia luonnollisemmasta vapaudentunteesta ja puhtaudesta. 

Weleda -hiusvesi on vähän niinkuin kasvoveden oloista. Se sisältää rosmariiniöljyä sekä maksaruohon ja piparjuuren uutteita. Sitä hierotaan päänahkaan aamuin illoin ja esimerkiksi jos treenin jälkeen ei kerkeä suihkuun, mutta tahtoo raikkaamman olon hiuksiin. 
 Hiuksiin tulee raikas tuoksu, mutta ne eivät jää kosteiksi, joten tuotetta voi hieroa päänahkaan vaikka föönauksenkin jälkeen antamaan tuuhean tunteen. Kerrottakoon vielä, että kyseinen hiusvesi on pysynyt Weledalla samanlaisena jo yli 90 vuotta ja onkin Weledan vanhimpia luonnonkosmetiikkatuotteita. 


Toinen hurmaava pullo on säkenöivän oranssi Arnica Massage oil, jonka kaverina Arnica sports shower gel. Tämä pariskunta on oiva apu silloin, kun urheilun jälkeen tunnet seuraavana päivänä lihaksesi kipeinä ja jäykkinä. Myös Weledan hierontaöljy on yli 90 vuoden ajan ollut hierojien suosiossa. Sen rinnalle on kehitetty suihkugeeli, joka rentouttaa ja notkistaa kipeytyneitä lihaksia. arnikkiuutetta sisältävät suihkugeeli ja hierontaöljy lämmittävät lihaksia, vilkastuttavat pintaverenkiertoa sekä kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. 


Arnikki-linjan tuotteet sopivat erinomaisesti myös nyrjähdysten, mustelmien ja puristusvammojen hoitoon niin miehille kuin naisillekin. On huomioitavaa, että Weleda käyttää ainoastaan sen alueen arnikkia, missä on varmistettu, että kanta palautuu ennalleen. 

Nämä tuotteet löydät mm. Ruohonjuuren verkkokaupasta, josta minulle tulivat testiinkin. Löydät TÄÄLTÄ myös lähimmän Ruohonjuuren puotisi. 


tuotteet:  Ruohonjuuri

Kommentit

EstherH. sanoi…
Totta nuo tuotteet ovat hyviä,kiitos kivasta postauksesta.
Ja hyvää vappua sinulle sinne :)
Silkku sanoi…
Kiitos kun jaoit tämän:)
Silkku sanoi…
Hauskaa Vappua sinne teille♥
Kiitos Esther. Me peruutettu vappu ja äitienpäivä tänä vuonna surun vuoksi .
Silkku, kiitos. Tänä vuonna emme juhli vappua tai äitienpäivää.