Kuulumisia


Eilinen sieppari-postaus sai kehuja. Tässä pari siepparia lisää valikoimastamme. Vieläkin niitä löytyy meiltä useampia. Ehkä se on se kauneus, ehkä taikausko niiden voimaan. Ehkä molempia. hyvin henkinen ihminenhän minä olen. 


Murusen kanssa juhlistimme 4 vuotis kihlapäiväämme. Ei mitään suurta, mutta pienin arjesta poikkeavin elein. 

Kisupoikamme ovat saaneet tutustella erääseen kisutyttöön ja heillä on ystävyys jo hyvällä mallilla. Loppukuusta saamme neitokaisen kokonaiseksi viikoksi meille hoitoon. siinä sitä vilskettä riittääkin sitten. 

Tässä joku tovi sitten kerroin hakeneeni kolmea asiaa. Yksi niistä oli invaparkkilupa, ja se on nyt myönnetty minulle. Kyllähän se parantaa elämänlaatua, kun voimat eivät mene parkkipaikalla kävelemiseen. Täälläpäin kun parkkiruudut ovien läheltä tuppaavat olemaan varattuja ja monessa paikkaa maksutkin turkasen hintavia. 


Tammikuussa aloitin Konmari-tekniikalla kotimme siivouksen, ja sitä samaa linjaa olen jatkanut koko kevään. Nyt huomaan Konmarin innostaneen useampaa ystäväänikin siivoamaan elämäänsä. Jollei tekniikka ole sinulle tuttu, suosittelen lämpimästi. 

Kommentit

Susanna sanoi…
Voi että on IHANA kuva kisuista!!! Ihan sydän pakahtuu ♥♥♥ Minäkin olen innostunut siitä Konmarista. Hyvä juttu tuo invaparkki-lupa! Onnea teille 4-vuotis kihlapäivän johdosta ♥
Nanna sanoi…
Hei,hienoja uutisia! Onnea kihlapäivästänne<3. Invalupa on hyvä juttu! Kunhan vaan pysyisivät niille vapaina kenelle kuuluu...Tässä lähiaikoina näin poliisiauton invapaikassa parkissa...vähän ihmettelin...
Kiitos Susanna. Pojat ovat kuin paita ja peppu ja heitä tulee seurattua päivästä toiseen eikä muuta luonto-ohjelmaa tarvitakaan.
Nanna kiitos. Totta ettei ne parkit aina ole oikeilla luvan saaneilla. Mietin tuota poliisia että olisko ollut hakemassa jotakuta invalidia tai sammunuttA? Poliisihan saa pysäköidä kieltoalueillekin mutta ihan kauppaostoksia varten ei
Unknown sanoi…
Voi mikä kuva...ihanat kissat.
Satu V. Tuollaisia he ovat. Parhaat ystävykset <3
Jaana H-V sanoi…
Tykkään unisieppareista. Oi, ihania kissoja sinulla!