Minulla on alaripset!

Luonnonkosmetiikka on saanut ihoni hehkumaan kauniimpana, kuin mikään muu tuote tai edes tuotteettomuus. En siis ole niitä, jotka voisivat sanoa pelkän veden ja saippuan riittävän kauniin ihon saavuttamiseksi. En myöskään ole mitenkään kummonen ilman meikkiä, joten meikkaaminen on osa arkirutiinejani. Toki meikittömiä päiviä pidän joskus. Luonnonkosmetiikan kanssa meikkien käyttö on turvallista ja huoletonta. Tiedän, etten turmele ihoani tai esimerkiksi ripsiäni. 

Lavera on luonnonkosmetiikassa yksi ehdottomista suosikeistani. Tällä hetkellä laveraa myydään maailmanlaajuisesti yli 40 maassa, joten mikään tuntematon merkki ei ole kyseessä. Laveran tuotteet ovat NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja tuotteissa käytetään yli 300 luomuraaka-aineta, joista yli 200 kasvatetaan laveran omilla viljelmilla. 

Sain Laveralta aivan ihanan paketin blogitestiin, ja paljastan nyt siitä ensimmäisen tuotteen. 


lavera Intense Volumizing Mascara


Erikoismuotoiltu harja levittää värin tehden ripsistä pidemmät, tuuheammat ja kiiltävämmät. Kevyt luomuvahoja sisältävä koostumus kuivuu nopeasti liimaamatta ripsiä yhteen. Kerrassaan ihana mascara, joka sopii keski-ikäiselle naiselle mainiosti. Ei mitään ylisuurta tekoripsiefektiä, vaan luonnollisen kauniit ripset, jotka erottuvat toisistaan paakkuuntumatta. Joissakin mascaroissahan ripsiin jää väkisinkin paakkuja, eikä meinaa lähteä pois edes ripsiharjalla.

Minä laitan aina mascaraa pari kerrosta, jotta mascaran tehot ovat parhaimmillaan. Tämän mascaran kohdalla alaripsille kerta riitti. En yleensäkään meikkaa alaripsiä, sillä en tykkää sellaisesta pihti-efektistä. Tämä mascara kuitenkin soveltuu niin ylä- kuin alaripsillekin, eikä sottaa tai varise poskille ja tekee arkimeikistä luonnollisesti huolitellun näköisen. Minun ripsistä nyt ei kovin tuuheita saa tekemälläkään, mutta positiivinen yllätyshän tuo on, että vihdoin on mascara, jolla saan meikattua myös alaripset! Ja meikkaaminenhan ON kivaa! Vihdoinkin minulla on alaripset! Tähän asti ne ovat olleet niin ihonväriset, ettei niitä ole erottanut laisinkaan, tai sitten kaikki muut mascarat olleet jotenkin liikaa niille. 

 Jos joku asia häiritsi tässä tuotteessa, niin tarrat harjaosan korkissa. Minä kun tykkään, että meikkini ovat ns. tarrattomia, kauniita. Mutta tuokin hyvin minimaalinen ja pinnallinen sekä tyystin toisarvoinen asia korjaantui hetkessä, sillä tarrat lähtivät irti helposti, eikä mitään liimajälkiä jäänyt. 

Laveralla mascaravaihtoehtoja löytyy monenlaiseen makuun. Esimerkiksi Deep Darkness mascara tai minua itseäni erityisesti kiinnostava Butterfly effect mascara. Se täytyy saada! Kunhan sen joskus vielä hankin, niin kerron sitten siitäkin sinulle. Mutta sitä ennen on muutama ihanuus pinkin silkkipaperin alla jemmassa. ;) Olehan kanavalla. ;) 



Tuote: Lavera

Kommentit

Harja on tärkein asia ripsarissa ja pysyvyys. Hyvältä kuulostaa tämä ripsari.
Kiva uusi look blogillasi on, pirtsakka <3
Outi, Harjallahan se efekti syntyy.
Kiitti. Oli työmaa tehdä kuvat ja asetukset, mutta jospa se tämä ulkoasu nyt hetken olisi taas ennenkuin kyllästyn ja vaihdan uuteen. Kiva, kun voi omia kuvia käyttää taustoina ja otsikoissa jne. Mahdollisuudet ovat valtavat.
Anonyymi sanoi…
Ihanan raikas ulkoasu blogissa - tykkään kovasti <3 :)