Weleda hurmaa kertaheitolla

Jos minulta kysytään, minkä brändin tuotteita minulla/meillä on eniten, niin vastaus on Weleda. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että Weledalla on vankka jalansija kosmetiikkaalan huipulla jo pitemmältä ajalta, ja koska Weledan tuotteet ovat hyvinkin monipuolisia, laadukkaita ja sopivat vauvasta vaariin. Meillä ei tosin ole vauvoja eikä vaareja, mutta yleisesti ottaen se, mikä sopii vauvoille tai vaareille, sopii myös minulle. 

Tässä onkin riittävästi syytä tehdä Weledalle oma postaus. Ihan sellainen pikkusen kattavampi postaus, eikä yhden tuotteen verran. Weledan tuotteita myy mm. Ruohonjuuri


Jos kärsit herkästä ihosta, ja tuntuu siltä, ettei oikein mikään aikuisille tarkoitettu voide sovi sinulle, niin suosittelen lämpimästi vauva-tuotteita! 
 Tuotteet saatu Ruohonjuuri 

Mietitäänpä hetki. Luomulaatuinen ihonhoito on vauvan iholle parasta.  Eikö totta?! Ja koska vauvan iholle käytetään hajusteettomia, puhtaita tuotteita, ne loogisesti sopivat myös herkälle iholle tai kenelle tahansa joka tahtoo käyttää vain puhtaita, tuoksuttomia tuotteita. 

Weleda -luonnollista ja ekologista ihonhoitoa lapsille

Aina luonnollliset raaka-aineet
Luomuviljeltyjä ja biodynaamisesti viljeltyjä kasveja
Pohjautuu yli 90-vuotiseen tietotaitoon ja kokemukseen
Valmistettu yhteistyössä lääkäreiden, dermatologien ja kätilöiden kanssa
Tuotettu ympäristöystävällisesti
Ei sisällä mineraaliöljyjä, parabeneja, synteettisiä tuoksu-, väri- tai säilöntäaineita
Dermatologisesti testattu
Ei koskaan testattu eläimillä
NaTrue-luonnonkosmetiikkasertifiointi




Venadoron viilentävä jalkageeli soveltuu erinomaisesti seisomatyötä tekeville tai jotka liikkuvat paljon. Lisäksi painontunteesta ja ajoittaisesta turvotuksesta kärsiville jaloille. Se piristää väsyneitä ja raskaita jalkoja ja toimii näkymättömänä tukisukkana.  Venadoron vahvistaa ja elvyttää ihoa sekä sidekudosta samalla edistäen pintaverenkiertoa. Se on rasvaton ja imeytyy helposti ihoon.

Tämä tuote on tuonut jaloilleni ihan uuden elämän ja auttanut niin turvotuksissa kuin väsymisessäkin. Weleda ei petä tälläkään kertaa. 


Weledan nestemäisissä tuotteissa erityisesti pidän siitä, että ne ovat samanmuotoissa pulloissa. Se lisää kaappitilaa ja saa kylppärin näyttämään siltä osin kauniimmalta. Pullot erottaa toisistaan värien ja tekstien avulla. 



Verenkiertoa vilkastuttava, kudoksia lämmittävä öljy hierontaan ammattilais- ja omaan käyttöön. Tämä tuote on Weledan vanhimpia tuotteita, ja yhä edelleen suosiossa. Ei siis hämmästytä se, että Hierontaöljy on palkittu useaan otteeseen jo. 

Jos aikaisemmilla hierontakerroilla lihakset nauttivat, niin tällä hierottuna ne lepäävät rauhallisina ja voivat paremmin kuin pitkään pitkään aikaan.  Lämmittävä hieronta ennen urheilua ja sen jälkeen arnikki-hierontaöljyllä edistää verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja suojaa näin epämiellyttävältä lihassäryltä. 



Rosmariiniöljyä, maksaruohon ja piparjuuren uutteita sisältävä hiusvesi, joka on ollut markkinoilla jo yli 90 vuotta. 
Hiusvesi vahvistaa ja ravitsee hiusjuuria, auttaen hiuksia kasvamaan terveinä ja elinvoimaisina. Hiusveden säännöllinen käyttö aktivoi hiuspohjan pintaverenkiertoa ja hiustuppien ravinnonsaantia. Rosmariiniöljy tuo tuotteelle sen virkistävän tuoksun. 

Erityisesti hiustenlähdöstä, hilseilystä tai muista hiuspohjan epätasapaino-oireista kärsiville suositeltava tuote. Lisäksi myös kaikille hiustuotteita ja kuivashampoita runsaasti käyttäville. Hiukset tykkäävät ja sähköisyyskin vähentynyt.Vähemmän kuivashampoota, hiusvedellä lisää tuuheutta ja raikas päänahka. Kätevää! 
Kesän hittituote! 



Uudistava, elvyttävä tehovoide aikuiselle iholle. Sisältää granaattiomenansiemenöljyä. Se aktivoi ja vahvistaa yön aikana ihon uudistumisprosessia. Tämän ansiosta ihon joustavuus parantuu samalla kun juonteet ja rypyt vähenevät. 

Tuote sisältää makademiapähkinäöljyä, kurkkuyrttiöljyä sekä arganöljyä, jotka ravitsevat ihoa ja stimuloivat solujen uudistumista samalla tasoittaen ihon sävyä. Ihosta tulee kosteutettu, ravittu ja vahvistunut. 

Kun laitan voidetta illalla puhtaalle iholle ennen nukkumaan menoa, aamulla iho tuntuu paljon pehmeämmältä ja huomattavasti tasaisemmalta. Todella hyvä tuote, joka ei tahraa petivaatteita. 


Tuotteet Ruohonjuuri, Weleda ja omat tuotteeni
taustat kotoa löytyneitä suuria papereita

Kommentit

Unknown sanoi…
Tuo on hyvä, että ei ole testattu eläimillä. Muistaakseni katselin joskus Cittarissa Weledan dödöä, oli aika hintava.
Satu minulle on äärettömän tärkeää se, etten minä omalla käyttäytymisellä kiduta viattomia eläimiä. Myös luonnon hyvinvointi on tärkeää.
Weledan dödö voi olla hyvinkin hieman hintavampi, kuin kemiallisesti linjatuotannolla tehty dödö, mutta omakohtaisesti voin sanoa kainaloidenikin voivan paremmin luonnon avulla kuin keinotekoisin ainein.
Upeaa, että ei ole eläintestattuja tuotteita.
Aurinkoista viikkoa Viltsu <3
Outi se on minun pääperiaatteita ettei minun kauneuden vuoksi eläimiä kiduteta . Valitettavasti lääketiede ja ravinto ovat niitä joista en voi tinkiä eläinten osalta. Vegaani en pystynyt olemaan vaikka olen yrittänyt.