Täytetyt Croissantit ja elokuun arvonnan säännöt



Olympiahuumaa on yötä päivää seurattu. Kuka voittaa, ja voittaako oma suosikki. Kenties mitalikahvit suomalaisten kunniaksi.


Väliin on pakko kantaa välipalaa olkkariin ja nauttia siitä telkkaria katsoessakin. Yksi ihana välkkäri on täytetyt croissantit. 

TÄYTETYT CROISSANTIT

2 kpl Croissantia
4 siivua Juustoa
Levitettä. Esim. margariini tai tuorejuusto
2-4 siivua kinkkua
1 Paprika


Halkaise croissantit vaakasuunnassa. Levitä levitettä joko toiselle puolen, tai molemmille puolikkaille. Lisää kinkkusiivut, juustoviipaleet, siivutettu paprika. Tai mitä itse haluat täytteeksi laittaa. Meilläkin toisella oli kinkkua, toisella ei. Laita puolikkaat vastakkain ja nauti vaikkapa kahvin kanssa. 



Loppuun vielä Elokuun arvonta. 
Tällä kertaa se on tyystin erilainen, kuin koskaan ennen ja hemmotellakseni blogini lukijoita, arvonnat ovat vain Bloggerin kautta blogiani lukeville. 

Pitkin kuukautta ilmestyy pika-arvontoja blogiini ja nopein kommentoija voittaa sen kertaisen palkinnon. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran elokuun aikana. Eli sama henkilö EI voi voittaa kaikkia palkintoja. Mutta uskallatko jättää kommentoimatta ja odottaa, mitä seuraavalla kerralla on?! Siinäpä vasta pulma! :D 

Kommenttejahan tulee muutenkin, joten edelleen kommentoida voi osallistumattakin, mutta jos aikoo osallistua, on kommentissa oltava lause: JEE! MINÄ VOITIN!

Eli lyhyesti:

-Ole blogini lukija
-Löydä pika-arvonta
-Ole nopea, ole eka arvontaan osallistuva
-Kommentoi: Jee, minä voitin! 
-Lähetä välittömästi :
  • nimimerkkisi, 
  • oikea nimesi 

ja 
  • osoitteesi 

minulle palkintoa varten.


Tässä ohjeet, itse arvonnat tulossa PIAN! Vinkkaathan tästä myös kaverillesi, niin hänkin voi olla mukana jännittämässä.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Minä olen lasten synttäreille tehnyt täytettyjä croisantteja:) ja jee Minä voitin!
Anonyymi sanoi…
Laitan s-postilla tiedot:)
Noora, croisantit ovat ihania! Ja Höh. Tässä ohjeet. Itse Arvonnat tulossa pian.
RaijaAnnikki sanoi…
Täytetyt croisantit on hyviä.Kiitos toverikuun kirjeestä.Kaikki tulee käyttöön ja korttisi on ihana.