Maaliskuu, kisun pusu

Kun aloitin Konmarituksen, lähti heti paljon kaikkea turhaa kierrätykseen. Homma ei kuitenkaan loppunut siihen, vaan yhä edelleen pieni Konmari-keiju istuu olkapäälläni ja vaatii laittamaan turhaa pois. Enemmän tilaa, vähemmän pölyjen pyyhintää. Yksi sääntö meillä on esimerkiksi, mikä pätee tavaramäärään. Jos meille tulee yksi uusi esine, laitamme yhden vanhan esineen pois. Jos tulee kaksi, laitamme kaksi pois. Tällä hetkellä tyhjennän alehinnoilla Korukorttia, eli käsityönä tekemiäni koruja ja kortteja. Ne löydät TÄÄLTÄ.



Kosmetiikkaa kuluu päivittäin, joten sitä löytyy kotoa joka sorttia. En kuitenkaan halua laittaa kaikkia kaappiin esille, vaan minulla on kaapissa jemmavarasto, josta otan uuden, kun entinen loppuu. Esimerkiksi testerimeikkivoiteet eivät kauaa kestä käytössä, joten ihan hyvä olla jemmassa uusi, normikokoinen voide. Bettebox on siinä pelastukseni. Sitä kautta tulee hyviä tuotteita pilkkahinnalla. Ja osa tuotteista lähtee miniälleni. Ihan huippua, että minulla on sekä poika että "tytär" nykyisin. <3



Meillä on nyt viikon ollut hoidossa pieni rinpsessa, joka tänäiltana lähtee omaan kotiinsa. Ikävähän tuota neitiä tulee! Tämän viikon ovat pojatkin olleet taas hiekkalaatikolla, joten saapa nähdä, tuleeko siitä wc-hommasta enää yhtään mitään. Kuvassa Carlos pesee Miisaa.. Vai liekkö pussaa? Itseasiassa molemmat pojat ovat päässeet pusuttelemaankin neidin kanssa, joten kavereita ovat kaikki kolme.



Makrotexissä Maaliskuu on viikon aiheena, tai oli. Viikkohan vaihtuu Makrotexissä jo huomenna. Minun maaliskuun kuva tässä postauksessa on aurinkoa tulvillaan oleva ulkokuva. 

Kuinka sinun viikkosi meni, entä viikonloppu? 

Onko Maaliskuu tuonut sinulle iloa vai surua ja miltä se näyttää sinulla yleensäkin? 


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Mitenköhän tässä sen sanoisin, että millainen maaliskuu on ollut. Töissä jyllää organisaatiomuutokset. Joten maaliskuu on ollut yt-painoitteinen. Oman vakanssini sain pitää, jos ja kun palaan sen pariin. Yksityiselämän puolella, elämä on ollut ihan tasaista. Jotain kivaa olisi kiva tehdä. Tai olisi kiva saada, jotain uutta joko itselleni tai tänne kotiin. Mutta mitä se olisi, niin en oikein tiedä. Että mulla on vähän sellainen "en tiedä" - fiilis. Sitä kyllä odotan, että noi lumet sulaisi kunnolla pois, että saisin vetää lenkkarit jalkaani ja pääsisin kunnolla reippailemaan.
PiipeA sanoi…
Nautin maaliskuusta, kun purot alkavat lorista ja lumet sulaa kevätauringon paistaessa. Nyt ole hiihdellyt ja lenkkeillyt sekä nauttinut vuorotteluvapaastani.
On tässä kuussa ollut surullisiakin päiviä: 44-v. serkkuni saateltiin haudan lepoon viime lauantaina. Kyyneliltä ei voinut välttyä.
RaijaAnnikki sanoi…
Hyvä postaus.Maaliskuu toi minulle ison surun .Iloa olen myös saannut rakkaista .
Ihania pusupoikia teille <3
Maaliskuu on tuonut tullessaan kiireet, toivottavasti tämän kuukauden jälkeen helpottavat vähän edes.
Viikonloppuna sain rentoilla ja se kyllä tulikin tarpeeseen.
Ihanaa viikkoa sinulle Viltsu <3
Minä säästin Ikeassa ja ostin säilytyslaatikoita. Minäkin aloitan Konmarittaa tätä kaaosta
pappilanmummo sanoi…
Maaliskuussa on aurinko paistanut ja saanut minutkin raikastamaan huushollia siivoamalla.
Nanna sanoi…
Minäkin maritan ja tavaraa lähtee koko ajan pois:) Mistä sitä aina vaan tuleekin??
Minna, voi eikä! YT-neuvotteluja tuntuu olevan kaiken aikaa jossakin ja liian lähellä meitä jokaista. Kuka ne työt tekee ja millä voimilla?!
Tuo jotain uutta-fiilis on ah niin raivostuttavan ihana tunne. Sitä haluaa, muttei tiedä mitä. :D
Piipe, kaiken ilon keskellä suurta surua. Otan osaa! Ei voi millään muuta sanoa, kuin voimia! toivottavasti ajastaan auringon säteet tuovat iloa teidänkin perheelle ja suvulle.
Raija Annikki, voisin edellisen kommenttini kirjoittaa sinullekin. Niin pahoillani olen surun kohdattua myös teidät. Halauksia ja voimia ystävä hyvä.
Outi, niinhän nuo ovat <3
Maaliskuu ja kevätaurinko. Heräämme eloon ja puuhaa riittää. Lepääthän myös, niin jaksat paremmin koko vuoden eteenpäinkin.
Enkuli, Ikea on kuin taivas. Ja Konmari, siinä enkeli.
Pappilan mummu, kevään varma merkki onkin pölyt jotka jostain kumman syystä ovat juuri aurinkoisena päivänä esillä. ;)
Nanna, hyvä kysymys! tämä toimii, kun yksi vs yksi. Tosin joskus tulee kysymys: Onko tämä yksi vai monta?!